Privat medlem

Bli medlem 

Medlemsavgiften för privatpersoner är 400 kr för 2023. Första medlemsavgiften betalas vid ansökan om medlemsskap därefter i början av varje kalenderår.) 


Du anmäler dig som medlem via formuläret på denna sida. Glöm inte att betala medlemsavgiften i direkt anslutning till din anmälan, antingen via föreningens bankgiro eller Swish. Föreningens bankgiro och swishnummer finns nedan på denna sida och under menyn Mer/Kontakt. Ange ”medlemsavgift” i meddelanderaden i samband med betalningen.


Avgifterna reduceras till den nivå som krävs för att finansiera bryggans årliga underhåll samt kostnaden för iläggning och upptagning av badbryggan. Beslut om storleken på medlemsavgiften  tas av föreningens medlemmar i samband med Rädda Badbryggans årsmöte.. Vi som är förtroendevalda i föreningen arbetar helt ideellt. Din medlemsavgift går alltså direkt till ändamålet att säkra existensen av badbryggan.


Den som inte vill bli medlem men ändå stödja föreningen har möjlighet att skänka ett valfritt belopp via föreningens bankgiro eller swishkonto. Ange ”gåva” i meddelanderaden i samband med betalningen.


Det finns också möjlighet att kombinera medlemskap med att anmäla sig som sponsor. Under menyn Sponsor finner du mer information om hur man blir sponsor samt vad erbjudandet innehåller.

Formulär

 
 
 
 
 
Ja
Nej
 
 

Bankgironummer:

5922-4881

(Var god skriv ditt namn i medelandefältet)

Swishnummer:

123 68 46 778 (endast privatpersoner)

BIC: HANDSESS

IBAN: SE18 6000 0000 0004 3645 3851